zondag 30 december 2012

Wat een pech !!!!!!

Goedemorgen vriendinnen

Ik heb dikke pech is gisteren mijn cuttlebug kapot gegaan ik was een mal van Marianne door de cuttlebug aan het halen met embossen, en een harde knal ik schrok me wezenloos.
De hele zijkant waaraan je moet draaien is eraf mijn man heeft het er weer aangezet kun je zo weer inklikken maar hij doet het niet meer
Heeft een van jullie dit ook meegemaakt en wat nu verder.
Ik ga morgen naar de hobbywinkel waar ik hem heb gekocht en dan hoor ik wel verder , het is al een oudje maar het mag toch niet zomaar gebeuren of zit hier ook maar een garantie op van een bepaald aantal jaren.
Ik wou dit even met jullie delen en hoor graag wie dit ook is overkomen en hoe het bij jullie afgelopen is.

Hele fijne zondag liefs Joke



8 opmerkingen:

 1. Hoi Joke,

  Dat is inderdaad pech hebben, maar ik hoor het wel vaker hoor, miscchien een tandwiel afgebroken ?? Ik heb mijn Big Shot nu 2 jaar en..hoop dat ie nog lang mee zal gaan..

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is inderdaad super jammer, ik heb geen cuttle bug maar een Big Shot, met mijn Slice Elite heb ik begin van het jaar veel pech gehad maar omdat er nog garantie opzat heb ik toen een nieuwe gehad....hoop dat er nog wat aan gedaan kan worden...

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Joke, dit heb ik ruim een jaar terug precies het zelfde gehad, was er behoorlijk van geschrokken. Ik kreeg toen een nieuwe cuttlebug.! Succes en een fijne jaarwisseling. Groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen cuttle bug maar een simpele Spelbinders wizzard, maar ik gebruik het ook maar af en toe.
  Hoop dat je in de winkel nog iets voor elkaar krijgt. (waar ik werk zijn ze niet zo graag van om iets nieuws te geven als het stuk is)
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei, dat klinkt eng! Ik heb de mijne nu inmiddels ook een jaar of 2, tot nu toe gaat alles goed. Ik weet eerlijk gezegd ook niet hoe lang er garantie op die dingen zit hoor. Ik zou trouwens niet eens de bon meer hebben. Volgens mij heb ik 'm ergens op het Internet gekocht, maar geen idee meer waar hoor. Ben benieuwd wat ze er in de winkel van zeggen. Houd je ons op de hoogte? Groetjes Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dat is zeker pech hebben, zelf heb ik dit nog nooit meegemaakt en ik ben benieuwd wat ze er in de winkel van zeggen. Ik wil je nog bedanken voor je kerstkaart en omdat ik nergens een e-mail adres van je kon vinden voor je adres heb ik bij één van je kaarten een reactie gezet met de vraag of je mij je adres wil sturen zodat ik je een kaart terug kan sturen maar jammer genoeg heb ik geen reactie gekregen zodat de kaart hier nog steeds ligt.
  Ik wens jullie ook een prettige jaarwisseling en veel gezondheid voor 2013.
  liefs van Jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Tante Joke,

  Jeetje dat is balen dus nu is het toch gebeurd de cuttlebug overleden :(
  Ik hoop dat je een nieuwe krijgt en anders losmaken en kijken wat er kapot is, misschien het tandwiel. Hopelijk kunnen de onderdelen dan vervangen worden.
  Bedankt voor je bezoekje en ook voor jullie een hele fijne jaarwisseling met al het goeds voor 2013 en tot volgend jaar.

  Liefs Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Joke,

  Wat een mooi, fleurig kaartje heb je gemaakt..mooie ballonnen....
  Jammer van je Cuttlebug...maar soms zijn apparaten gewoon aan vervanging toe..ik heb de Big Shot en ben er superblij mee..

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen